Waarom bedrijven kiezen voor Reyn

Reyn – Concepts in Healthcare biedt haar klanten hygiene middelen en Aloë Vera producten van de hoogst mogelijke kwaliteit. En die kwaliteit stopt niet bij de producten. Met een productieproces in Nederland en een nauwe samenwerking met onze distributeurs, zorgen we voor ongekend snelle levertijden in de BeNeLux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland.

De kwaliteit van onze producten is volgens ons
namelijk enkel te waarborgen, wanneer de service van een net zo hoog niveau is. Zakelijke afnemers en grootverbruikers krijgen bij ons een eigen accountmanager die het proces van productie tot en met levering bewaakt. Zo zorgen we dat we niet alleen snel kunnen leveren, maar ook snel kunnen schakelen wanneer er plotseling een piek in de aanvraag komt

Aloë Vera – Onze basis

Al eeuwen wordt Aloë Vera gebruikt als medicinaal en therapeutische plant tegen tal van (huid)-aandoeningen. Bij Reyn geloven wij in de kracht van Aloë Vera die eveneens door de wetenschap onderbouwd wordt. Daarom stoppen we Aloë Vera in al onze producten. Zo zijn ze geschikt voor veelvuldig gebruik en hebben ze de voedingsstoffen die herstel bevorderen.

Reyn handgel bij u in de zaak?

We beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur

Of bel ons op: +31 40 24 050 54

Stuur ons een bericht

  ADRESGEGEVENS

  Fellenoord 39
  5612AA Eindhoven
  Nederland

  Tel +31 402405054

  E-mail: Info@reyncare.com

  Heeft u vragen over hoe wij uw bedrijf kunnen helpen? Stuur ons een e-mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.