Kwalitatieve wegwerp mondkapjes

Vandaag de dag zijn wegwerp mondkapjes niet meer weg te denken vanwege de situatie in de wereld. Het is op steeds meer plaatsen verplicht om een mondkapje te dragen en hierin heeft u de vrijheid. Of u neemt een wasbaar mondkapje of u kiest juist voor wegwerp mondkapjes. Beide manieren volstaan om te voldoen aan de geldende regels in bijvoorbeeld panden, maar ook het openbaar vervoer.

De wegwerp mondkapjes zijn zeer gemakkelijk in gebruik en in grote aantallen leverbaar. Zo ontvangt u bij mondkapjes bestellen een doos die uit 50 wegwerp mondkapjes bestaat. Belangrijk is om te benadrukken dat het in het geval van wegwerp mondkapjes gaat om eenmalig gebruik. Dus na gebruik, kort of lang, zult u een nieuwe moeten pakken als u weer op pad gaat.

Mondkapjes zelf vormen

De wegwerp mondkapjes van Reyncare zijn zelf vormend. Dat wil zeggen dat er aan de bovenkant van het mondkapje een buigbaar beugeltje zit om het mondkapje precies naar de vorm van uw neus te vormen. Gezien dat per mens verschilt, zal de vorm ook ietwat verschillen. Het is een vereiste om alle openingen tussen uw gezicht en het masker tegen te gaan en met de vorm van het mondkapje samen met beugel realiseert u dat.

De wegwerp mondkapjes kennen een hoge mate van gebruikersgemak, gezien het met de twee elastieken op een snelle manier achter de oren bevestigd kan worden. Met de vormbeugel aan de bovenkant creëert u snel de juiste pasvorm en zodra alles goed bedekt is, maakt u optimaal gebruik van de beschermende werking van het mondkapje.

Reinig altijd uw handen

Bij het gebruik van wegwerp mondkapjes gelden nog aanvullende voorschriften. Om het mondkapje zo veilig en hygiënisch mogelijk te gebruiken, geldt het advies dat u eerst uw handen wast voordat u uw mondkapje op doet. U kunt uw handen met zeep wassen, maar efficiënter is de desinfecterende gel die voor 80% uit alcohol bestaat en erg effectief is.

Na gebruik geldt het advies om de wegwerp mondkapjes direct in een afgesloten afvalbak te deponeren. Ook dan is het weer belangrijk dat u uw handen wast. Dat kan wederom met de desinfecterende gel, maar ook met water en zeep. Mocht u tussentijds bij gebruik van het mondkapje merken dat deze vochtig is, vervang het wegwerp mondkapje dan direct.

Gelijk uw mondkapjes bestellen

De wegwerp mondkapjes voldoen aan de landelijke voorschriften en kunt u in een grootverpakking van 50 stuks bestellen, zodat u enige tijd vooruit kunt. De mondkapjes kenmerken zich vooral vanwege het gebruikersgemak en de vrije vorm, waardoor het voor iedereen geschikt is om te gebruiken.

De mondkapjes zijn van de best mogelijke kwaliteit en bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Bij Reyncare kunt u de wegwerp mondkapjes bestellen, net zoals goedkope handgel en hygiëne zuilen.