Mondkapjes bestellen bij Reyncare

U kunt op een gemakkelijke en snelle manier mondkapjes bestellen bij Reyncare. Het gaat hier om wegwerp mondkapjes van de beste kwaliteit. Dit betekent gemakkelijk en comfortabel in gebruik. De mondkapjes die u kunt bestellen komen in een partij van 50 stuks, zodat u gelijk enige tijd vooruit kunt.

Het is in het openbaar vervoer een verplichting om (wegwerp) mondkapjes te gebruiken en steeds meer een richtlijn in openbare panden en winkels. De mondkapjes die u bij Reyncare kunt bestellen voldoen aan de gestelde eisen en zijn uitstekend te gebruiken voor als u zich in het openbare leven begeeft.

Efficiënt in gebruik

De mondkapjes zijn snel en gemakkelijk te bevestigen. Met de twee elastische bandjes kunt u het mondkapje aan uw oren bevestigen. Door de uittrekbare vorm kunt u het mondkapje naar uw neus, mond en kin vormen, zodat het uw gezicht op de juiste plekken bedekt. Het mondkapje beschikt ook over een klein beugeltje, waardoor u deze naar de vorm van uw neus kunt vormen. Dit zodat het een optimale dekking biedt.

Bij deze mondkapjes bestellen hoort ook nog een kleine gebruiksaanwijzing. Zo is het te allen tijde aan te raden om uw handen vooraf het plaatsen te wassen met zeep of desinfecterende gel. Wordt het mondkapje vochtig op den duur? Zorg dan dat u een extra mondkapje bij u heeft en gooi het vochtige mondkapje direct weg. Ook bij het vervangen en afdoen van uw mondkapje is het advies uw handen te wassen.

Uw leverancier van hygiëne producten

Bij ons kunt u mondkapjes bestellen die binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd worden en wij bieden hierbij 100% tevredenheidsgarantie. De mondkapjes die u bij ons kunt bestellen zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee. U kunt het mondkapje gedurende een dag gebruiken, zolang het aan een stuk door is. Verwijdert u het mondkapje, gebruik dan altijd weer een nieuwe.

Naast mondkapjes bestellen kunt u ook bij ons terecht voor hygiëne zuilen, handschoenen en desinfecterende gel dat voor 80% uit alcohol bestaat. Reyncare biedt verschillende hygiënische middelen en toebehoren aan. Dat eventueel in combinatie met de omschreven wegwerp mondkapjes.

Meer mondkapjes nodig?

Zoals al aangehaald krijgt u bij mondkapjes bestellen een doos met daarin 50 wegwerp mondkapjes. Dit is op zich best veel, maar als u zeer regelmatig op pad gaat is het verstandig om een redelijke voorraad te hebben. U kunt vanzelfsprekend ook meerdere dozen mondkapjes bestellen, wij hebben ruim genoeg op voorraad.

Voor onze aanvullende producten naast de mondkapjes die u kunt bestellen, kunt u op onze website terecht. Ook kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie, ook als het om wegwerp mondkapjes gaat.