Met hygiëne zuilen creëer je een schonere (werk) omgeving

Op een praktische manier mensen hun handen laten reinigen? Dat doe je met de hygiëne zuilen die wij aanbieden. Deze zijn gemakkelijk te plaatsen, vallen op en werken erg efficiënt. Door in de hygiëne zuilen een fles met desinfecterende gel te plaatsen, kan elke voorbijganger met een druk op het voetpedaal de zuil gel laten dispenser, zodat de handen ermee gereinigd kunnen worden.

Dit is ideaal voor een werkomgeving, maar bijvoorbeeld ook bij de ingang van uw winkel. Doordat de dispenser met de voet bediend wordt, zal de hygiëne zuil niet met handen aangeraakt worden. Dit verkleint het risico op bevuiling aanzienlijk en voor iedereen is het een veilige manier om de desinfecterende gel te verkrijgen.

Stijlvolle en persoonlijke zuilen

De hygiëne zuilen van Ryencare zijn gegarandeerd 100% handsfree en stijlvol qua ontwerp. Hierdoor passen de hygiëne zuilen prima op de werkvloer of bij de ingang van een pand of winkel. Eventueel is het mogelijk om de hygiëne zuilen te laten personaliseren, bijvoorbeeld om het nog opvallender te maken of juist aan te kleden in bedrijfskleuren. De mogelijkheden zijn wat dat betreft onbeperkt.

Standaard leveren wij bij de hygiëne zuilen 1 liter handgel. Dit is handgel dat voor 80% uit alcohol bestaat en het MSDS Certificaat kent. Dit is een garantie voor effectieve werking en 100% veilig gebruik. Het betreft hier hoogwaardige doch goedkope handgel die ook los te bestellen is bij Reyncare. Eventueel samen met wegwerp mondkapjes.

a638c7a6-1662-4586-b1a0-99923635b62a

Hoge gebruiksvriendelijkheid

Dankzij de handsfree werking van de hygiëne zuilen middels de voetbesturing kent het een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Iedere passant kan met een druk op het pedaal de desinfecterende gel verkrijgen en dat is eigenlijk de enige handeling die verricht moet worden. Dit betekent dus absolute zekerheid dat het gebruik van de hygiëne zuilen veilig is.

De opbouw van de zuilen is van stevig materiaal, waardoor het een robuuste zuil betreft die ook zeker tegen een stootje kan. De standaard levering is in het wit of zwart, maar zoals al aangehaald kunt u de hygiëne zuilen ook laten personaliseren. Neem daarvoor contact met ons op, wij vertellen u graag meer over wat de mogelijkheden zijn.

De maat van de hygiëne zuilen valt onder gangbaar met een hoogte van 118 centimeter.

Uw partner in hygiëne

Wij bieden wat betreft de hygiëne zuilen een 100% tevredenheidsgarantie en kunnen elke zuil binnen een aantal werkdagen leveren. Dit samen met andere producten. Zo kunt u de desinfecterende gel ook in grote hoeveelheden bestellen, zodat u een voorraad voor de hygiëne zuilen heeft. Verder kunt u mondkapjes bestellen, alsook medische handschoenen. Reyncare heeft alles ruimschoots op voorraad.