De meest effectieve handgel met 80% alcohol

Om een zo reinigend mogelijk vermogen te creëren met antibacteriële handgel, is het belangrijk om te letten op de ingrediënten. Bij Reyncare kunt u terecht voor desinfecterende handgel die voor 80% uit alcohol bestaat en dat levert simpelweg de beste werking op. Desinfecterende gel bestaat altijd uit alcohol, omdat het bacteriën en virussen doet doden, maar tegelijkertijd moet het wel lekker ruiken en niet schadelijk zijn.

Dat alles is van toepassing op onze desinfecterende gel, die dankzij 80% alcohol een effectieve werking heeft bij het reinigen. Doordat er Aloë Vera aan is toegevoegd, zal de geur van alcohol gemaskerd worden en daar ruikt u dus niks van. In plaats daarvan ruiken uw handen zelfs lekker en dat is natuurlijk erg prettig. Niet alleen reinigt u uw handen dus goed, ook voelen ze fris aan en dat met een aangename geur.

Verschillende varianten

Onder de categorie handgel met 80% alcohol vallen verschillende varianten die uiteenlopen van klein en compact tot groot. De kleinste variant is een flesje met een inhoud van 75 milliliter, waardoor het perfect is om mee te nemen onderweg. Het past in uw jas, handtas, koffer of rugzak. Ook is het ideaal voor als u op reis gaat. Met name als u moet vliegen, gezien er beperkingen zitten aan de hoeveelheid vloeistoffen die u mee mag nemen.

Voor thuisgebruik of bij een hoge doorloop is de handgel met 80% alcohol in de fles van een halve liter interessant. Dit biedt genoeg desinfecterende gel voor uzelf, maar eventueel ook voor als er anderen over de vloer komen die hun handen snel en op een praktische manier moeten reinigen. Daarnaast is er nog de grootste optie van handgel met 80% alcohol en dat is de jerrycan.

Deze biedt maar liefst 5 liter desinfectie gel en is goed inzetbaar bij een hoog verbruik. Bijvoorbeeld in een fabriek, bij winkels of op de werkvloer. Dit kan ook ingezet worden om de hygiëne zuilen aan te vullen. Tot slot bieden we nog een combi-pakket aan met daarin alle varianten. Zo heeft u altijd handgel met 80% alcohol tot uw beschikking.

Effectieve werking

De handgel die voor 80% uit alcohol bestaat werkt direct desinfecterend en dankzij Aloë Vera zullen uw handen zelfs lekker (gaan) ruiken. Onze desinfecterende gel heeft ook een MSDS Certificaat en dat is een garantie op volkomen veilig gebruik. Verder zit er nog vitamine E in de handgel die voor de rest uit 80% alcohol bestaat en dat zorgt ervoor dat uw handen niet uitdrogen of ruw gaan aanvoelen. Dit maakt onze goedkope handgel dus erg geschikt voor het reinigen van uw handen.

Alles voor bescherming

Naast het aanbieden van handgel dat voor 80% uit alcohol bestaat, biedt Reyncare ook wegwerp mondkapjes aan, net als handschoenen en hygiëne zuilen. Al onze producten zullen binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd worden en ook kennen ze allemaal een 100% tevredenheidsgarantie. Voor optimale bescherming en alle benodigde middelen zit u bij Reyncare goed.