Goedkope handgel van hoge kwaliteit

Het is vanzelfsprekend belangrijk uw handen vaak te wassen en tegenwoordig is dat relevanter dan ooit. Met de goedkope handgel van Reyncare heeft u een geschikte oplossing gevonden. Dit is een desinfecterende gel die voor 80% uit alcohol bestaat. Dat garandeert een effectieve werking, waarbij u op een efficiënte manier uw handen kunt reinigen.

De goedkope handgel kunt u in verschillende hoeveelheden bestellen en alles is inzetbaar bij hygiëne zuilen, wat vooral interessant is voor op de werkvloer of bij de ingang van een pand dan wel winkel. De goedkope handgel is met zorg geproduceerd en biedt de garantie op een goede reiniging die effectiever is gebleken dan uw handen met zeep wassen.

Desinfecterende gel

De primaire werking van de goedkope handgel is het desinfecteren van uw handen. U reinigt uw handen, maar het zorgt ook voor een onzichtbare en onvoelbare laag die extra bescherming biedt. Hierdoor blijven uw handen schoner. Dit komt doordat de handgel voor 80% uit alcohol bestaat, maar we hebben daar extra ingrediënten aan toegevoegd.

Zo is de goedkope handgel voorzien van Aloë Vera wat de alcoholgeur maskeert. De werking is zo goed dat het resultaat van de goedkope handgel erg prettig is: uw handen ruiken namelijk lekker. Dus in die zin heeft het precies hetzelfde effect als zeep, alleen werkt het sneller. Dit puur omwille van het feit dat uw handen met zeep wassen eigenlijk pas effectief is na grondig wassen, wat toch wel neerkomt op circa een tot twee minuten.

Met onze goedkope handgel verkort u dat proces aanzienlijk dankzij de effectieve werking.

Verschillende vormen

Zojuist las u al dat de goedkope handgel in verschillende hoeveelheden verkrijgbaar is. Voor onderweg is het flesje van 75 milliliter geschikt. Het is compact en biedt genoeg om gaandeweg even snel uw handen te reinigen. Voor thuisgebruik is de handgel van een halve liter voldoende om geruime tijd vooruit te kunnen.

Gaat het om hygiëne zuilen of bijvoorbeeld bovenmatig gebruik op de werkvloer of bij de ingang van panden? Dan is de antibacteriële gel die geleverd wordt in een jerrycan van 5 liter wellicht een goede optie. Alle vormen worden geleverd met een handige dispenser, zodat het gemakkelijk te gebruiken is. Het betreft hier een hoogwaardig ontsmettingsmiddel dat wij binnen 1 tot 2 werkdagen kunnen leveren.

Voorzien van certificaat

Al onze goedkope handgel is voorzien van een MSDS Certificaat en dat betekent kortweg dat het gebruik van de handgel volkomen veilig is. Dat geldt voor elke variant die we aanbieden, alles is voorzien van het genoemde certificaat. Ook biedt de goedkope desinfecterende gel een extra voordeel en dat is te danken aan de aanwezigheid van vitame E. Na gebruik zullen uw handen fijn aanvoelen, doordat ze niet uitdrogen of ruw aan gaan voelen.

Bij Reyncare kunt u terecht voor diverse hygiëneproducten. Variërend van handschoenen tot hygiëne zuilen en van wegwerp mondmaskers tot de omschreven goedkope handgel.