Hoogwaardige desinfecterende gel

Met uw handen raakt u bewust en onbewust ontzettend veel aan en lang niet elke oppervlakte is even schoon. Het is belangrijk om uw handen zeer regelmatig te reinigen en dat kan met de effectieve desinfecterende gel van Reyncare. Wij hebben een hoogwaardige desinfecterende handgel ontwikkeld die zorgt voor een goede reiniging en een lekkere geur.

In een tijd als deze is het wassen van uw handen belangrijker dan ooit en daarvoor is desinfecterende gel zeer praktisch. U kunt op een snelle en efficiënte manier uw handen ontsmetten met deze handgel die voor 80% uit alcohol bestaat. Doordat het desinfecterende gel betreft, worden alle risico’s uitgesloten, omdat de alcohol in het middel alles doodt, ook virussen.

Handen die lekker ruiken

Alcohol op zichzelf is niet bepaald een lekkere geur, maar we hebben Aloë Vera aan onze gel toegevoegd, waardoor die geur gemaskeerd wordt. Het resultaat is dat uw handen juist lekker zullen ruiken bij het gebruik van deze handgel. Niet alleen reinigt u uw handen ermee, het zorgt ook voor een aangename geur. Een win-win situatie dus.

Het betreft hier hoogwaardige desinfecterende gel die wij presenteren als goedkope handgel nu de vraag flink is toegenomen. Wij bieden u de garantie op een grondige reiniging en een hoge mate van hygiëne in een makkelijke fles. Eventueel is de gel ook te gebruiken met hygiëne-zuilen. Gezien de desinfecterende gel het MSDS Certificaat kent, heeft u de garantie dat het gebruik 100% veilig is.

Effectieve gel

Uit onderzoek is gebleken dat handen wassen met zeep pas echt effectief is als dit heel grondig gedaan wordt. Daarbij moet je echt de tijd nemen op alle plekjes zeep aan te brengen, een methode die wel snel een tot twee minuten tijd kost. Een overgroot deel van de mensen zal dit niet volhouden of beseffen. Er kan dus een vraag bij handen wassen gesteld worden, namelijk of het echt zinvol is? Met de desinfecterende gel is dat gelijk opgelost, want het werkt vele malen effectiever.

U bent zo klaar met uw handen reinigen en u bereikt hetzelfde effect, maar er is nog een ander voordeel dat voor deze desinfecterende gel geldt en dat is de aanwezigheid van vitamine E. Dit zorgt ervoor dat de handen gelijk ook verzorgd worden en niet ruw zullen aanvoelen of uitdrogen.

Bestel uw desinfecterende gel online

U kunt op een gemakkelijke en snelle manier de desinfecterende gel online bestellen. Dit eventueel samen met wegwerp mondkapjes en andere producten, waaronder handschoenen. Voor desinfecterende gel, maar ook mondkapjes bestellen of toebehoren zoals hygiëne zuilen kunt u bij Reyncare terecht.

Alle producten van Reyncare worden geproduceerd in Nederland, kennen een MSDS Certificaat wat staat voor veiligheid en bieden een 100% tevredenheidsgarantie. De levertijd op al onze producten voor hygiëne en bescherming is binnen 1 tot 2 werkdagen.